Locatie:           Amsterdam

Branche:         Media productie /  Social Enterprise

Soort werk:     Online Marketing & Sales specialist

Periode:           Aug/Sept 2018

Heb jij ervaring in het creëren van succesvolle online campagnes en community development op social media? Heb je al enige commerciële ervaring en bovenal een sales ambitie? Vind je het leuk om campagnes te ontwikkelen en uit te voeren binnen een internationaal team dat zich richt op social impact producties en brand engagement?

Makmende Media ondersteunt klanten die bij willen dragen aan een positieve impact op de wereld. Met een klein internationaal en gemotiveerd team werken we voor NGO’s, ontwikkelingsorganisaties en bedrijven (zoals Booking.com, Care/H&M Foundation, Ministerie van Buitenlandse Zaken en Hivos). We produceren video en fotografie over de hele wereld: van Bolivia tot Uganda, Oekraïne en Vietnam. We doen dit samen met een netwerk van lokale, getalenteerde media professionals. Zij zijn onze ogen en oren op de grond: ze researchen, produceren, filmen en fotograferen zelfs in de meest afgelegen gebieden.

Wat ga je doen? Als online marketing & sales specialist ontwikkel je activiteiten en diensten die kunnen bijdragen aan de communicatiedoelen van onze opdrachtgevers: fundraising, creëren awareness of thought leadership. Brand engagement is cruciaal. Dit doe je door de behoeften van onze klanten te vertalen naar concrete online-kansen in lijn met de doelen van de betreffende organisatie. Daarnaast heb je een belangrijke ondersteunende rol binnen de afdeling sales: uitwerken offertes, onderhouden klantcontact, etc voor zowel online campagnes als media producties.

In samenwerking met het sales en creative team werk je aan voorstellen voor vergroting van zichtbaarheid en bereik op social media. Je bent in staat snel een goed zicht te ontwikkelen op hoe het digitale speelveld behorend bij onze opdrachtgevers eruit ziet. Je volgt online ontwikkelingen en trends en weet deze om te zetten in commercieel aantrekkelijke proposities.

Wie ben je? Je wilt graag jouw communicatieve en commerciële skills inzetten om samen met je collega’s in Amsterdam en talenten over de hele wereld te werken aan het maken van online inspirerende content over onderwerpen als duurzame handel en -toerisme, circulariteit, gender gelijkheid en impact investing.

Word je enthousiast van bovenstaande en beschik je over het volgende:

  • Een afgeronde relevante opleiding, HEAO-CE of vergelijkbaar
  • Tenminste 3 werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van online campagnes
  • Analytisch sterk maar tegelijk ook pragmatisch en resultaatgericht.
  • Klantgericht, commercieel en een teamspeler.

Stuur dan je CV en een korte motivatie naar Miesje Berkvens. miesje@makmendemedia.com of voor vragen bel: +31-204231644

We horen graag van je voor 11 juli 2018.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld