Locatie:           Amsterdam

Branche:         Media productie /  Social Enterprise

Soort werk:     Producer (freelance)

Periode: 15 Jan – May 2020 – (in overleg: gemiddeld 3 dagen p/week)

Heb je een paar jaar werkervaring als producer? Vind je het een uitdaging om meerdere producties tegelijk, op afstand over de hele wereld te produceren? Ben je oplossingsgericht, gestructureerd en een echte teamspeler? Wil je graag werken aan social impact producties? Dan willen we je graag leren kennen!

Makmende Media ondersteunt klanten die bij willen dragen aan een positieve impact op de wereld. Met een klein internationaal en gemotiveerd team werken we voor NGO’s, ontwikkelingsorganisaties en bedrijven (zoals Booking.com, Care/H&M Foundation, Ministerie van Buitenlandse Zaken en Hivos). We produceren video en fotografie over de hele wereld: van Bolivia tot Uganda, Oekraïne en Vietnam. We doen dit samen met een netwerk van lokale, getalenteerde media professionals. Zij zijn onze ogen en oren op de grond: ze researchen, produceren, filmen en fotograferen zelfs in de meest afgelegen gebieden.

Wat ga je doen? Als producer bij Makmende ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor het begeleiden van deze producties vanuit ons kantoor in Amsterdam. Je onderhoudt contact met Makmende’s netwerk, organiseert de logistiek, maakt de productie briefings, coördineert het filmen, ontvangen van materiaal en de post productie. Jij bent het aanspreekpunt voor onze internationale crews. Met heldere communicatie help je diverse producties uit te voeren, ook als het duizenden kilometers verderop gebeurt, in een andere tijdzone en vaak op afgelegen locaties.

Wie ben je? Je bewaakt de voortgang van het productieproces, budget en planning en zorgt ervoor dat je op de hoogte bent van elk productie detail. Als producer ben je de spin in het web. En werk je samen met je collega’s in Amsterdam en talenten over de hele wereld aan het maken van inspirerende content over onderwerpen als duurzame handel en toerisme, circulariteit, gender gelijkheid en impact investing.

Word je enthousiast van bovenstaande en beschik je over het volgende:

  • Een afgeronde relevante opleiding (HBO/WO niveau)
  • Tenminste 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
  • Je bent gestructureerd en kunt goed multitasken
  • Je werkt graag samen in een internationale context, je denkt in oplossingen niet in problemen en je bent een teamspeler
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed (Frans en Spaans zijn een pre!)
  • Een netwerk van media makers is een pre

Stuur ons dan je CV en een korte motivatie naar Maja Trivanovic: maja@makmendemedia.com of voor vragen bel: +31-204231644 

We horen graag van je voor 8 Januari 2020.

 Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld